Programma

// PERFORMANCE, INSTALLATION, MUSIC

Oazis is een ruimte voor ontspanning, ontmoetingen, ervaringen en samenzijn, bevolkt door atypische Brusselse personages.

Alles wat er te vinden is en uitgewisseld en beleefd wordt, ontspruit uit de inzet van Brusselaars die met hun kennis, passie of kunst meebouwen aan…

// DANCE, MUSIC

Dit is de geschiedenis van een muziekgenre ontstaan uit de ontmoeting tussen drie gemeenschappen (uit de Auvergne, uit Italië en de Manouchegemeenschap): van bij het ontstaan tot nu.
Etoile Musette organiseert een authentiek bal rond alle muziekstijlen die aan de basis liggen van de…

// MUSIC

Vaux-Hall Summer geeft het publiek de kans om hulp te verlenen aan de beste solisten van de Muziekkapel Koningin Elizabeth en dit in allemaal een magisch kader.

De Muziekkapel Koningin Elisabeth, die op 12 juli 1939 werd ingehuldigd, is gekend voor haar opleiding…

// MOVIE

De vzw Un Soir … Un Grain stelt ons twaalf unieke kortfilms voor om zo kortfilms via verschillende invalshoeken te ontdekken.

De vzw Un Soir… Un Grain organiseert al 22 jaar het Brussels Short Film Festival.
22 jaar gewijd aan de kortfilm. Deze korte films…

// GAMES

Afspraak op elke zondagnamiddag vanaf 2 juni tot en met 11 augustus. Ontdek samen met familie en vrienden de diversiteit van de huidige generatie van spellen: familiespellen of party games, strategische en economische spellen, kaartspelletjes, internationale spellen, role playing games, LARP,…