Creatieve ateliers - de vliegertjes

Pass To Fly

Creatieve ateliers - de vliegertjes

Date

Wij bieden creatieve workshops met vliegers, waar het kind zijn vlieger maakt, die dan ook verpersoonlijkt door zijn tekening en een eerste kennismaking krijgt met het vliegen

Pass To Fly
Onze VZW heeft als doel te onderwijzen met specifieke workshps te begeleiden.Wij bieden creatieve workshops met vliegers, waar het kind zijn vlieger maakt met edele materialen (papier en bamboe) die dan ook verpersoonlijkt door zijn tekening en een eerste kennismaking krijgt met het vliegen.
Onze workshops zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen bedoeld. In functie van de gemiddelde leeftijd van de deelnemers, kunnen wij verschillende animaties voorstellen rond de bouw van vliegers en hun decoratie.

Anne De Roy
Met haar vzw richt Anne zich enthousiast op de organisatie van sessies waar de deelnemers vliegers leren maken, die daarna door iedereen samen worden opgelaten. Zo wordt het publiek heel actief betrokken.
Ze wordt al meer dan vijfentwintig jaar voortgestuwd door haar passie en heeft Europa en andere landen waar de bron van die cultuur te vinden is, afgereisd op zoek naar kennis over de wonderlijke wereld van de vliegers.
Vijftien jaar op rij, van 1995 tot 2010, zette ze het internationale vliegerfestival van Knokke-Heist op poten.
Vandaag zet ze al haar ervaring in voor dit vergeten spel met de wind, dat door zijn eenvoud zo op prijs wordt gesteld.

Yves Ghislain, vliegeraar en kunstschilder
Yves biedt bij elke sessie de kans om je eigen originele vlieger te creëren.

Clara Lejeune
Clara is animatrice en volgde onlangs een volledige opleiding van Pass To Fly.
Tijdens die opleiding leerde ze sessies en workshops over vliegers te omkaderen.
De opleiding biedt kennis over vliegers van over de hele wereld, de vliegercultuur en de bouw van een stadsvlieger uit papier en bamboe.
Dankzij de bouwtechniek en het verwerken van bamboe heeft de vlieger geen extra onderdelen nodig en blijft hij licht.

16:30 > 18:00
www.passtofly.be