Jérémy Garbarg, cello – NN, piano

Jérémy Garbarg

Jérémy Garbarg, cello – NN, piano

Date

Vaux-Hall Summer geeft het publiek de kans om hulp te verlenen aan de beste solisten van de Muziekkapel Koningin Elizabeth en dit in allemaal een magisch kader.

De Muziekkapel Koningin Elisabeth, die op 12 juli 1939 werd ingehuldigd, is gekend voor haar opleiding van topniveau voor jonge, uitzonderlijke talenten. De Kapel biedt een uitmuntende artistieke opleiding van internationale allure aan, voorbehouden voor de allerbeste muzikanten (de muziekelite van morgen) in de disciplines piano, viool, cello, altviool, kamermuziek en zang.

Jérémy Garbarg
Jérémy Garbarg vertegenwoordigt de nieuwe generatie van de Franse celloschool. Hij is bekroond met de Derde Prijs op de International Johannes Brahms Competition (Oostenrijk), en de Derde Prijs en de Publieksprijs op de International Musical Competition ‘Dr. Luis Sigall’ in Viña del Mar (Chili).
Zijn ‘aangrijpende en genereuze’ spel brengt hem geregeld op podia in Frankrijk en daarbuiten. Hij verschijnt ook in de media zoals op Medici.tv, DakApp, France Musique, Le Violoncelle, La Lettre du Musicien, TSF Jazz, …

Hij speelde reeds in het Centre de musique de chambre de Paris, aan de Seiji Ozawa International Academy, op het Casals Festival in Prades, in het Palazzetto Bru Zane, op de Rencontres de Violoncelle de Bélaye, het Festival musical des grands crus de Bourgogne, de Rencontres franco-américaines, of nog Ysaÿe’s Knokke.
Als toekomstige engagementen vermelden we concerten en opnames met Vincent Mussat, met wie hij het ‘Duo Morgen’ vormt, en tevens concerten met het Quatuor Lumos, François Salque, Michel Lethiec, …

Hij speelt met een cello van Frank Ravatin en een strijkstok van François Peccatte en heeft een beurs ontvangen van de Safran Foundation for Music.

Vanaf september 2018 vervolmaakt Jérémy Garbarg zich verder, aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth, onder leiding van Gary Hoffman en Jeroen Reuling.

http://musicchapel.org

18:00 > 18:45
Jérémy Garbarg, violoncelle – NN, piano