L’Heure d’été

L’Heure d’été

Date

Reserveringen
22:00 - 01:00

Cinema Galeries neemt ons dit jaar mee naar Berlijn om het rijke aanbod van de Duitse cinema voor en na de val van de Muur te (her)ontdekken. In 2020 vieren we de dertigste verjaardag van de hereniging van Duitsland. Berlijn is een stad in het hart van de Europese geschiedenis van de 20e eeuw: een lichtend symbool van de kracht en de geschiedenis van Duitsland, een moderne en kosmopolitische metropool centraal in de Europese Unie, een trekpleister met veel uitstekende restaurants, trendy bars en onvermoeibare nachtclubs. De Duitse hoofdstad heeft ook sterallures, en L’Heure d’été Berlijn bewijst dit.

In samenwerking met de Stad Brussel, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Nationale Loterij en het Goethe-Instituut Brussel.

Victoria
• 2015 : Grand Prix van Beaune
Victoria, een jonge Spaanse vrouw, danst vol overgave in de Berlijnse clubs. Buiten ontmoet ze vier jongens die zich voorstellen als Sonne, Boxer, Blinker en Fuß. Sonne en Victoria zien wel iets in elkaar en bij de eerste de beste gelegenheid glippen ze weg. Maar hun geflirt wordt ruw onderbroken door de anderen omdat voor deze vrienden de nacht nog lang niet voorbij is.