Short films @ Vauxhall

Short films @ Vauxhall

Short films @ Vauxhall

Date

De vzw Un Soir … Un Grain stelt ons twaalf unieke kortfilms voor om zo kortfilms via verschillende invalshoeken te ontdekken.

De vzw Un Soir… Un Grain organiseert al 22 jaar het Brussels Short Film Festival.
22 jaar gewijd aan de kortfilm. Deze korte films gaan allemaal in op dezelfde uitdaging: maximaal 30 minuten om te overtuigen, te ontroeren, aan het lachen te brengen ... Deze zomer op het programma: een uitnodiging om je te laten meevoeren naar het kortfilmuniversum, in het prachtige kader van de Vaux-Hall.
12 voorstellingen onder een zomerse sterrenhemel… en 12 thema's.

Zomer, dat betekent korte rokjes en ... kortfilms!

We zijn op de maan geweest
22:00 > 23:00

On/Off
Thierry Lorenzi
France - VOFRSTEN - 2013 - 00:13:00
Geobsedeerd door een mysterieus spraakbericht zal astronaute Meredith in het reine moeten komen met haar paradoxale bestaan om verbonden te blijven met haar menselijkheid.

Asteria
Alexandre Arpentinier, Mathieu Blanchys, Lola Grand, Tristan Lamarca, Thomas Lemaille, Jean-Charles Lusseau
France - VOFRSTEN - 2016 - 00:04:30
Twee astronauten vertrekken naar een nog niet verkende planeet. Een buitengewone situatie zal hun missie echter zwaar op de proef stellen.

Yuri Lennon’s landing on Alpha 46
Anthony Vouardoux
Suisse - VOENSTFR - 2010 - 00:15:00
Kosmonaut Yuri Lennon zet zijn afdeling in naar Alpha 46 voor een cruciale missie. Mogelijk rust het lot van de hele aarde op zijn schouders.

Fugazi
Laurent Michelet
Belgique - VOFRSTEN - 2017 - 00:28:00
2039: Adèle werkt al meer dan drie jaar voor Orbit Defence, een ruimtestation dat instaat voor de besturing van drones op aarde. Vandaag hoeft ze, joysticks in de hand, nog één routinemissie uit te voeren voor ze eindelijk terug kan naar haar gezin. Tenzij een zandkorrel haar lot een andere richting uitstuurt ...

To plant a flag
Bobbie Peers
Norvège - VOENSTFR - 2018 - 00:15:00
In 1969 stuurt NASA een team astronomen op trainingsmissie naar de maanlandschappen van IJsland om hen voor te bereiden op de echte landing. De twee mannen beseffen al snel welke obstakels hen te wachten staan dankzij hun ontmoeting met een IJslandse boer.