Vaux-Hall Summer Games

Vaux-Hall Summer Games

Date

Reserveringen

Deze zomer toveren de animatieteams en partners van het Brussels Games Festival de Vaux-Hall opnieuw om tot een groot speelterrein. Afspraak op elke zondagnamiddag vanaf. Ontdek samen met familie en vrienden de diversiteit van de huidige generatie van spellen: familiespellen of party games, strategische en economische spellen, kaartspelletjes, internationale spellen, role playing games, LARP, escape games, aangepaste spellen, spelletjes voor buiten, en niet te vergeten het beroemde Möllky: een werpspel uit Finland dat zowel tactisch, laagdrempelig als zeer verslavend is. We wisselen samen knotsgekke momenten uit, wat ook je smaak of je leeftijd is.

Ludiris asbl
Vzw Ludiris wil het spel in al zijn vormen bevorderen en alle burgers warm maken voor het spelen, ongeacht hun leeftijd, geslacht en sociale of etnische afkomst. De vzw werkt rond culturele bemiddeling, levenslang leren en sociale cohesie.
Ludiris organiseert het laatste weekend van augustus het Brussels Games Festival (BGF), het eerste zomerfestival in Brussel dat gewijd is aan het spel in al zijn vormen en voor iedereen openstaat: gezinnen, liefhebbers van spellen, ervaren, occasionele of gewoon nieuwsgierige spelers, maar ook professionals uit de sociale sector, opvoeders, pedagogen, logopedisten, leerkrachten ... Een feestelijk, maar ook pedagogisch en sociaal gebeuren, waarbij de BGF de sociale, menselijke en relationele dimensie van het spel benadrukt.

17:00 > 20:00